Over ons

Bij Google Vertalen streven we ernaar om taalbarrières te doorbreken en mensen wereldwijd met elkaar te verbinden. Onze missie is om iedereen, ongeacht hun moedertaal, de mogelijkheid te bieden om informatie te delen, te leren en te communiceren in meer dan 100 verschillende talen.

Ons team is samengesteld uit gepassioneerde taalkundigen, ingenieurs en ontwerpers die zich inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde technologieën die natuurlijke taalverwerking, machine learning en kunstmatige intelligentie combineren. Deze innovaties stellen ons in staat om nauwkeurige en snelle vertalingen te bieden, van volledige documenten tot realtime gesprekken.

We geloven dat toegang tot informatie en de mogelijkheid om te communiceren fundamentele menselijke behoeften zijn. Daarom blijven we onze diensten verbeteren om inclusief en toegankelijk te zijn voor iedereen, met functies zoals spraak-naar-tekst, tekst-naar-spraak en camera-vertalingen die de wereld binnen handbereik brengen.

Bij Google Vertalen zetten we ons in voor het constant verbeteren van de gebruikerservaring. We luisteren naar de feedback van onze gemeenschap en werken onophoudelijk aan het verfijnen van onze algoritmes om de meest vloeiende en begrijpelijke vertalingen te leveren. Of je nu een student bent die een nieuwe taal leert, een reiziger die de wereld verkent, of een professional die internationaal werkt, we zijn er om je te ondersteunen in je dagelijkse leven en je avonturen.

Onze toewijding gaat verder dan alleen het aanbieden van vertaaldiensten. We zijn toegewijd aan het bevorderen van intercultureel begrip en het ondersteunen van taaldiversiteit. Dit doen we door ook minderheidstalen en dialecten te ondersteunen, zodat elke stem gehoord kan worden.

Google Vertalen is meer dan een vertaaltool; het is een venster naar de wereld en een brug die ons dichter bij elkaar brengt. We nodigen je uit om de kracht van taal te verkennen en de wereld om je heen te ontdekken met de hulp van Google Vertalen.